Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen & antwoorden over onze gezinshuizen, begeleid wonen en zorg.

Vragen:

De Betuwe Dagbesteding kan voor jou een werkplek zijn waar jij je kunt zijn wie je bent. Een plek waar jij je prettig voelt en dat kunt doen waar jij goed in bent. Samen met de begeleiders zorgen we voor een veilige omgeving waar jij kunt leren en groeien.

Kom kijken en zie op welke mooie locaties jij zou kunnen komen te werken.   

De Betuwe Dagbesteding heeft een gevarieerd aanbod van werk. Er zit altijd wel wat tussen dat je leuk vindt. We hebben werkzaamheden op een boerderij, lunch room, zorgcentrum, creatief atelier, drukkerij, winkel en ga zo maar door. Binnen de mogelijkheden van je kunnen, kun je gaan doen wat je wilt. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden is het mogelijk om op elke locatie een paar dagen te gaan werken. Zo maak jij een bewuste keuze. Plezier in het werk, is namelijk het allerbelangrijkste.

Bij de Betuwe Dagbesteding kun je worden wat je wilt. We hebben namelijk enorm veel verschillende werkzaamheden. Als je nog niet weet, wat je wilt gaan doen, kun je eerst een snuffelstage bij de verschillende locaties doen. Je gaat dan bij elke dagbestedingslocatie een paar dagen aan de slag. Uiteraard kijkt de begeleiding ook mee, wat het best bij je past. Na de stage maken we samen een keuze waar je aan de slag gaat. Je kunt in de loop der tijd doorgroeien naar een ander werkveld of locatie.

Het maakt niet uit of je ervaring hebt met het werken op de boerderij. Wij leren je alles wat nodig is. Het is zelfs mogelijk om je tractorrijbewijs te halen, mits het past binnen de beperking die je hebt. Overigens geldt dat voor alle werkzaamheden die we bieden. Wij zorgen dat je de juiste kennis en vaardigheden krijgt om te doen wat je wilt. De ene begrenzing is je eigen kunnen. We gaan namelijk nooit de grens van jouw mogelijkheden over. Je leert en werkt in je eigen tempo.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden plenty mogelijkheden voor stages. Van administratie, maatschappelijk sociaal tot aan verzorging van dieren. Neem contact op als je meer wilt weten.

Wil je een bijdrage leveren aan de maatschappij in de vorm van vrijwilligerswerk dan heb je hiervoor bij de Betuwe Dagbesteding alle ruimte. Diploma’s of ervaring vinden wij minder belangrijk. Wij zijn blij met jouw inzet. Er is veel mogelijk of verschillende vakgebieden. Neem contact op als je meer wilt weten.

Wil je een bijdrage leveren aan de maatschappij in de vorm van vrijwilligerswerk dan heb je hiervoor bij de Betuwe Dagbesteding alle ruimte. Diploma’s of ervaring vinden wij minder belangrijk. Wij zijn blij met jouw inzet. Er is veel mogelijk of verschillende vakgebieden. Neem contact op als je meer wilt weten.Staat je vraag er niet bij?

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een e-mail naar info@alberowerkendagbesteding.nl of neem telefonisch contact via 026 325 28 01.