Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Professionele zorg

Albero gezinshuizen heeft professionele zorg hoog in het vaandel staan. Alle gezinshuisouders krijgen een opleiding.

Home Verwijzers Professionele zorg

Albero gezinshuizen heeft professionele zorg hoog in het vaandel staan. Alle gezinshuisouders krijgen een opleiding. We hebben verder gespecialiseerde gedragswetenschappers in dienst. Daarnaast werken we nauw samen met diverse vakspecialisten en paramedische zorgverleners. Uiteraard voldoet Albero gezinshuizen ook aan de normen van ISO 9001. ISO voor de zorg (formeel EN15224) is een Europese Norm voor beoordeling van het kwaliteit managementsysteem van organisaties in zorg en welzijn. In deze norm zijn de eisen gedefinieerd die gesteld worden aan het kwaliteit managementsysteem van onze organisatie.

Albero zorggroep heeft op dit moment vijf gedragswetenschappers in dienst, allen met een eigen specialisme. Daarmee kunnen we een breed aanbod aan beeldvormende diagnostiek en behandeling voor kinderen en (jong) volwassenen in al onze woonvormen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

Hier komt een antwoord?

De Betuwe dagbesteding heeft een gevarieerd aanbod van werk. Er zit altijd wel wat tussen dat je leuk vindt. We hebben werkzaamheden op een boerderij, grand café, zorgcentrum, creatief atelier, drukkerij, winkel en ga zo maar door. Binnen de mogelijkheden van je kunnen, kun je gaan doen wat je wilt. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden is het mogelijk om op elke locatie een paar dagen te gaan werken. Zo maak jij een bewuste keuze. Plezier in het werk, is namelijk het allerbelangrijkste.