Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Winkel medewerker

We hebben een unieke werkplek in het centrum van Huissen. Vind jij het leuk om te leren hoe het werken in een winkel is?

Home Dagbestedingslocaties Locaties Dubbeldruk Winkelmedewerker

Winkelmedewerker

Ben jij zelfstandig, klantvriendelijk en behulpzaam? Steek je graag je janden uit de mouwen en ben je niet bang om in contact te zijn met verschillende mensen? Je bent sociaal, een doorzetter en werkt ook graag samen? Je bent verzorgd en werkt hygiënisch? Dan zoeken we jou!

Voor in onze eigen winkel vol speelgoed, kadootjes en kleding zoeken wij een winkelmedwerker. In onze kleurrijke winkel verkopen we hippe kinderkleding en speelgoed. In samenwerking met onze repro-afdeling worden er ook zelf ontworpen en bedrukte artikelen verkocht. We zoeken iemand die deze verschillende taken leuk vindt en ook de winkel op orde weet te houden. We hebben een unieke werkplek in het centrum van Huissen. Vind jij het leuk om te leren hoe het werken in een winkel is? Wij leren je graag hoe je dit het beste doet! Je werkt zelfstandig of met een begeleider, in je eigen tempo. Een klant helpen om het ideale cadeau uit te zoeken. Dat doe je in de Dubbeldrukwinkel in het centrum van Huissen.

Werkzaamheden

Klantcontact, voorraad beheer,de winkel vullen, acties bedenken,etalage inrichten en inpakken zijn een aantal van de werkzaamheden. Gaat je hart hier snellen van kloppen? Kom dan bij ons

Wij bieden

Wij bieden een leuke, vrije en zelfstandige werkplek in het centrum van Huissen. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig. We hebben een klein team vol gezellige mensen en zorgen er altijd voor dat er voldoende rust, ruimte en structuur is. Werktijden en dagen zijn in overleg.

Solliciteren op deze vacature

Aanmelden bij de Betuwe dagbesteding

Lijkt het je leuk om te komen werken bij de Betuwe dagbesteding reageer dan snel via het aanmeldingsformulier

Bedankt, je aanmelding wordt in behandeling genomen. Een begeleider zal zo spoedig mogelijk contact met opnemen om de mogelijkheden te bespreken.