Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Schoonmaak medewerker

In het verzorgingshuis wonen ouderen die hulp nodig hebben bij huishoudelijke werkzaamheden zoals afwas of het stoffen van hun kamer. Wil jij daarbij ondersteunen? Wij leren je precies wat je moet doen. Je werkt zelfstandig of in een klein groepje, in je eigen tempo.

Home Dagbestedingslocaties Locaties Briljant! Ouderen hulp

Ouderen hulp

Ben jij die harde werker die niet graag stil zit? Handen uit de mouwen en niet bang om er stevig op los te boenen?  Je bent sociaal, een doorzetter en werkt ook graag samen? Dan zoeken we jou!

Werkzaamheden

Schoonmaken, opruimen, was ophalen, wassen en vouwen. Ramen zemen en planten verzorgen. Vind je het allemaal leuk? Dan hebben wij een passende werkplek voor je. Je werkt samen met begeleiding of met iemand die bij het bejaardenhuis werkt. Natuurlijk is er voldoende tijd ook voor ontspanning.

Wij bieden

Wij bieden een leuke, vrije en zelfstandige werkplek in een rustige omgeving. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig. We hebben een groep gezellige mensen en zorgen er altijd voor dat er voldoende rust, ruimte en structuur is. Werktijden en dagen zijn in overleg. Een combinatie met andere werkzaamheden binnen onze werklocaties is mogelijk maar dat hoeft niet.

Solliciteren op deze vacature

Aanmelden bij de Betuwe dagbesteding

Lijkt het je leuk om te komen werken bij de Betuwe dagbesteding reageer dan snel via het aanmeldingsformulier

Bedankt, je aanmelding wordt in behandeling genomen. Een begeleider zal zo spoedig mogelijk contact met opnemen om de mogelijkheden te bespreken.