Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Medewerker bediening

Op onze dagbestedingslocatie Lunchroom Barend in Huissen zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om taarten te bakken.

Home Dagbestedingslocaties Locaties Lunchroom Barend Keukenmedewerker Lunchroom Barend

Keukenmedewerker Lunchroom Barend

Op onze dagbestedingslocatie Lunchroom Barend tussen Arnhem en Nijmegen, zijn wij opzoek naar een keukenmedewerker. Waar onze gasten vrienden ontmoeten, iets drinken, achter de laptop werken, genieten van een lekkere maaltijd of een zakelijke bijeenkomst hebben. Alles staat in het tekenen van een fijne sfeer en vriendelijke uitstraling.

Ben jij:

  • Gastvrij
  • Vriendelijk
  • Stressbestendig

Kan jij:

  • Zelfstandig eten en drinken bedienen
  • Goed omgaan met gasten
  • Werken op woensdag t/m zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur

Werkzaamheden

Je werkt in de bediening in ons restaurant in Huissen. Je wordt opgeleid tot keukenmedewerker. Dit gebeurt door begeleiders die ervaring hebben in de horeca. Het bedienen van de restaurant gasten is je belangrijkste taak. Om onze gasten te bedienen is het belangrijk dat je gastvrij bent en plezier uitstraalt in je werk. Wij verwachten van je dat je bereid bent en in de mogelijkheid bent, om ook in de avonduren en in het weekend te werken.

Wij bieden

Je komt te werken in een inspirerende omgeving, waar je dagelijks nieuwe mensen ontmoet. Je ontvangt coaching en begeleiding. De werktijden worden vastgesteld volgens een rooster in overleg met jou en je participatiecoach.

Hierbij zal ten aller tijde geprobeerd worden rekening te houden met je mogelijkheden en eventuele beperkingen. Werktijden zijn in overleg. Ons restaurant is officieel tot 22.00u geopend, maar dat kan ook later worden als gasten langer blijven zitten.

Solliciteren op deze vacature

Aanmelden bij de Betuwe Dagbesteding

Lijkt het je leuk om te komen werken bij de Betuwe Dagbesteding? Reageer dan snel via het aanmeldingsformulier

Bedankt, je aanmelding wordt in behandeling genomen. Een begeleider zal zo spoedig mogelijk contact met opnemen om de mogelijkheden te bespreken.