Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Medewerker verzorgingshuis

De conciƫrge is het manusje van alles in het verzorgingshuis: oud papier ophalen, de tuin bijhouden, lampen vervangen en andere kleine klusjes. Iets voor jou?

Home Dagbestedingslocaties Locaties Briljant! Junior concierge

Junior concierge

Ben jij die harde werker die niet graag stil zit? Handen uit de mouwen en niet bang om in contact te zijn met de bewoners van het verzorgingshuis. Je bent sociaal, een doorzetter en werkt ook graag samen? Dan zoeken we jou!

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar iemand die graag in een omgeving met oudere mensen werkt. We hebben een uniek werkplek in een verzorgingshuis. Vind jij het leuk om concierge-klussen te doen zoals, oud papier ophalen, de tuin bijhouden en kleine reparaties te verrichten? Wij leren je precies hoe je dit het beste doet! Je werkt zelfstandig of in een klein groepje, in je eigen tempo.

Wij bieden

Wij bieden een leuke, vrije en zelfstandige werkplek in een rustige omgeving. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig. We hebben een groep gezellige mensen en zorgen er altijd voor dat er voldoende rust, ruimte en structuur is. Werktijden en dagen zijn in overleg. Een combinatie met andere werkzaamheden binnen onze werklocaties is mogelijk maar dat hoeft niet.

Solliciteren op deze vacature

Aanmelden bij de Betuwe dagbesteding

Lijkt het je leuk om te komen werken bij de Betuwe dagbesteding reageer dan snel via het aanmeldingsformulier

Bedankt, je aanmelding wordt in behandeling genomen. Een begeleider zal zo spoedig mogelijk contact met opnemen om de mogelijkheden te bespreken.