Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Dagbesteding groen

Met de modder op je laarzen in de buitenlucht op het erf banjeren. Dieren verzorgen, tractor rijden en in de boomgaard werken. Houd je van aanpakken? Meld je aan.

Home Dagbestedingslocaties Locaties Zorgboerderij Angeren Boer in de Dop

Boer in de Dop

Wij zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die houden van het werken in de buitenlucht. Ben je graag praktisch bezig? Gek op dieren? Vind je het leuk om met modder aan je laarzen op het erf te lopen? Dan hebben wij een leuke leer- en werkplek voor jou op onze Boerderij in Gendt. Deze mooie dagbestedingslocatie is net helemaal opgeknapt en biedt volop mogelijkheden voor junior-boeren. Natuurlijk leren wij je alle voorkomende boerderij-werkzaamheden. Je hebt een indicatie voor dagbesteding of andere trajectfinanciering.

Werkzaamheden

We stemmen je werkzaamheden met je af. Wat wil jij leren en wat kun je? Vind je het leuk om konijnen te verzorgen? Of toch liever schapen? We gaan samen aan het werk! Wil je leren hoe je de lekkerste groente verbouwd in je eigen moestuin? We maken er vervolgens samen ook nog een lekker gerechtje van. Het kan allemaal! In overleg met elkaar zorgen we voor een top leer-, en werkplek.

Wij bieden

Een gezellige en sfeervolle locatie in Gendt. Een kleinschalige locatie waar vakkundige begeleiders vol aandacht met je gaan werken. Je hebt leuke en professionele collega’s en bent veel buiten op locatie werkzaam. Je tijden en dagen zijn in overleg. We bieden je volop leermogelijkheden!

Solliciteren op deze vacature

Aanmelden bij de Betuwe dagbesteding

Lijkt het je leuk om te komen werken bij de Betuwe dagbesteding reageer dan snel via het aanmeldingsformulier

Bedankt, je aanmelding wordt in behandeling genomen. Een begeleider zal zo spoedig mogelijk contact met opnemen om de mogelijkheden te bespreken.