Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Jij maakt het verschil

Wil jij bij de Betuwe Dagbesteding werken? Dat kunnen we ons goed voorstellen. De fijne deelnemers, prachtige locaties en het afwisselende werk zorgen ervoor dat het werken iedere dag weer op een unieke manier wordt beloond.

Waar heb jij interesse in?

Keukenmedewerker Lunchroom Barend

Op onze dagbestedingslocatie Lunchroom Barend in Huissen zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om taarten te bakken.
Lunchroom Barend
Keukenwerk

Assistent Repro Dubbeldruk

Een kaart ontwerpen? Of een te gekke print drukken op kinderkleding? In onze winkel en drukkerij in één zoeken we een assistent repro die ons hierbij gaat helpen.
Dubbeldruk
Productie

Schoonmaak werk

Wij zijn altijd opzoek naar mensen die schoonmaakwerkzaamheden leuk vinden. Wij hebben hiervoor op verschillende dagbestedingslocaties nog beschikbare plekken. Door directe en persoonlijke begeleiding wordt je ondersteund in je dagelijkse werkzaamheden.
Briljant!
Huishoudelijke dienst

Ouderen hulp

In het verzorgingshuis wonen ouderen die hulp nodig hebben bij huishoudelijke werkzaamheden zoals afwas of het stoffen van hun kamer. Wil jij daarbij ondersteunen? Wij leren je precies wat je moet doen. Je werkt zelfstandig of in een klein groepje, in je eigen tempo.
Briljant!
Huishoudelijke dienst

Boer in de Dop

Met de modder op je laarzen in de buitenlucht op het erf banjeren. Dieren verzorgen, tractor rijden en in de boomgaard werken. Houd je van aanpakken? Meld je aan.
Zorgboerderij Angeren
Agrarisch werk

Junior concierge

De conciërge is het manusje van alles in het verzorgingshuis: oud papier ophalen, de tuin bijhouden, lampen vervangen en andere kleine klusjes. Iets voor jou?
Briljant!
Huishoudelijke dienst

Dierenverzorger

Voor onze zorgboerderij in Gendt zijn we op zoek naar een dierenvriend voor het verzorgen van boerderijdieren. Het voederen, borstelen en uitmesten van stallen.
Zorgboerderij Gendt
Agrarisch werk

Productiemedewerker

Ontwerpen, snijden, pellen, de juiste hoeveelheden bij elkaar zoeken. Als productiemedewerker bij DubbelDruk kun je jezelf verder ontwikkelen.
Dubbeldruk
Productie

Winkelmedewerker

We hebben een unieke werkplek in het centrum van Huissen. Vind jij het leuk om te leren hoe het werken in een winkel is?
Dubbeldruk
Verkoop

Fietsenmaker

Regelmatig krijgen we fietsen aangeboden om op te knappen en te verkopen. Ben jij handig en heb je technisch inzicht? Dan is dit iets voor jou.
Zorgboerderij Angeren
Verkoop