Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Leuke vrijetijdsbesteding

Het leven bestaat uit meer dan alleen werken. Het is leuk om samen activiteiten te ondernemen met je collega-deelnemers. We organiseren daarom regelmatig activiteiten. Elke dagbestedingslocatie van de Betuwe Dagbesteding plant elk jaar iets leuks.

Home de Betuwe Dagbesteding Leuke vrijetijdsbesteding

Leuke vrijetijdsbesteding

We besteden aandacht aan verjaardagen en feestdagen. Ook vieren we als een deelnemer of begeleider een jubileum heeft. Maar er is meer.

Samen muziek maken

Elke vrijdag kun je muziek maken. We hebben op de zorgboerderij in Angeren een muzieklokaal. Hier staan verschillende instrumenten. Van trompet tot drumstel. Onder begeleiding van een muziekdocent krijg je les in het bespelen van een instrument. Samen muziek maken, zorgt voor verbinding. Misschien is het in het begin wat lastig, maar oefening baart kunst. Zo nu en dan worden we gevraagd om op te treden. Je oefent dus niet voor niets. Na de les drinken we samen gezellig wat. Zo ga jij ontspannen het weekend in.

Judoles

Judo is een sport met een hoog educatieve waarde. Zonder iemand pijn te doen, overwin je angsten. Je leert letterlijk om te vallen en op te staan. Het is goed voor je weerbaarheid, want je wordt niet alleen fysiek sterker, ook je zelf vertrouwen groeit. Respect is het grootste goed in deze sport. De waarden en normen die je tijdens de judoles meekrijgt, zijn ook waardevol in het dagelijkse leven. Je leert je om je te beheersen, waardoor je rustiger van aard wordt. Dat is ook prettig buiten de oefenzaal (dojo). Samen sporten verbroedert. Er ontstaat een band en er ontstaan vriendschappen.

Kosteloos deelnemen

Als deelnemer van De Betuwse Dagbesteding mag je kosteloos aan de muziekles en judoles deelnemen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je je ook buiten je werk om kunt ontplooien. Op een leuke en ontspannen manier.

Wil jij ook deelnemen?

Heb je nog vragen?

De Betuwe Dagbesteding kan voor jou een werkplek zijn waar jij je kunt zijn wie je bent. Een plek waar jij je prettig voelt en dat kunt doen waar jij goed in bent. Samen met de begeleiders zorgen we voor een veilige omgeving waar jij kunt leren en groeien.

Kom kijken en zie op welke mooie locaties jij zou kunnen komen te werken.   

De Betuwe Dagbesteding heeft een gevarieerd aanbod van werk. Er zit altijd wel wat tussen dat je leuk vindt. We hebben werkzaamheden op een boerderij, lunch room, zorgcentrum, creatief atelier, drukkerij, winkel en ga zo maar door. Binnen de mogelijkheden van je kunnen, kun je gaan doen wat je wilt. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden is het mogelijk om op elke locatie een paar dagen te gaan werken. Zo maak jij een bewuste keuze. Plezier in het werk, is namelijk het allerbelangrijkste.