Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Stage & vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar een stage of vrijwilligerswerk? Je bent van harte welkom. de Betuwe Dagbesteding biedt een zinvolle dagbesteding aan mensen met aan afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische aandoening en senioren. Een kwetsbare groep in onze maatschappij. Wij vinden dat iedereen mee mag doen. Voor ons zijn het dan ook geen cliënten maar deelnemers.

Home de Betuwe Dagbesteding Stage & vrijwilligerswerk

Samen kom je verder

Wij bieden onze deelnemers een waardevolle besteding van de dag. Dit gaat verder dan bezigheidstherapie. Producten die ze creëren, verkopen we. Ook proberen we ze zoveel mogelijk in een reële werkomgeving te bieden. Op deze manier zijn ze van echte toegevoegde waarde. Onze deelnemers krijgen de zorg en aandacht die ze nodig hebben. Persoonlijke groei en ontwikkelingen zijn uitgangspunt. Al gaat dat stapje voor stapje. Iedereen mag zijn wie hij of zij is. En krijgt de ruimte om op zijn eigen niveau en tempo te werken. Plezier in het werk is voor ons het allerbelangrijkste. Een deelnemer die met een grote glimlach op zijn leer- werkplek verschijnt is immers goud waard.

Stage en vrijwilligerswerk

We kunnen het echter niet alleen. Uiteraard hebben we een heel team aan experts en begeleiders. Daarnaast bieden we stage en vrijwilligerswerk. Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf. Volg je een opleiding en wil je werkervaring op doen? Dan zijn hier uitgebreide mogelijkheden. Of je nu een vakgerichte studie volgt op sociaal maatschappelijk gebied, administratief of juist in groen- of dierenverzorging. Wij zijn blij met jouw inzet en hulp. Dat geldt ook voor vrijwilligers. Wil je maatschappelijk een bijdrage leveren? Dan ben je bij de Betuwe Dagbesteding op je plek. Juist omdat je helpt om een kwetsbare groep verder te komen. Ervaring of papieren vinden wij minder belangrijk. Het gaat ons om de mens. Wij leren wat je nodig hebt om je vrijwilligerswerk goed uit te voeren.

Aanmelden stage en vrijwilligerswerk

Heb je interesse in een stage en vrijwilligerswerk? Neem dan contact op via 026 325 28 01 of mail naar info@dekroonzorg.nl

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

De Betuwe Dagbesteding kan voor jou een werkplek zijn waar jij je kunt zijn wie je bent. Een plek waar jij je prettig voelt en dat kunt doen waar jij goed in bent. Samen met de begeleiders zorgen we voor een veilige omgeving waar jij kunt leren en groeien.

Kom kijken en zie op welke mooie locaties jij zou kunnen komen te werken.   

De Betuwe Dagbesteding heeft een gevarieerd aanbod van werk. Er zit altijd wel wat tussen dat je leuk vindt. We hebben werkzaamheden op een boerderij, lunch room, zorgcentrum, creatief atelier, drukkerij, winkel en ga zo maar door. Binnen de mogelijkheden van je kunnen, kun je gaan doen wat je wilt. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden is het mogelijk om op elke locatie een paar dagen te gaan werken. Zo maak jij een bewuste keuze. Plezier in het werk, is namelijk het allerbelangrijkste.