Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Missie en visie

Op alle dagbestedingslocaties staan dezelfde kernwaarden centraal en toch heeft ieder project haar eigen identiteit en inbreng, net als onze deelnemers en begeleiders. 

Home de Betuwe Dagbesteding Missie en visie

Kernwaarden centraal

de Betuwe Dagbesteding biedt gevarieerde dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een (verstandelijke) beperking, psychiatrische problematiek en ouderen. ​Ons doel is dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen werken met ondersteuning op maat. We gaan uit van jouw mogelijkheden en talenten.

Onze kernwaarden

We gaan te werk op basis van zes kernwaarden. Deze staan centraal in de samenwerking met onze deelnemers en binnen ons team.

Eigenheid: Je mag er zijn: vanuit een veilige basis ontdek je wie je bent, wat je kan en leer je nieuwe dingen.

Perspectief: Wat wil ik: we sluiten aan bij je wensen en doelen, daar zijn we heel benieuwd naar. Wat ben je van plan? Wat ga je doen met deze ontdekkingen?

Talent: Waar ben ik goed in: we gaan uit van jouw mogelijkheden. Je leert nieuwe dingen op eigen tempo en vanuit je eigen planning.

Kwaliteit: Samen werken we aan jouw doelen. Wij steunen je en helpen je als het even niet lukt. Daar zijn we deskundig in. 

Respect: Respect voor jezelf en anderen. Hoe gaan we met elkaar om en hoe kan jij je steentje bijdragen? Jouw mening telt en wij gaan daar zorgvuldig mee om.

Harmonie: De kracht van de Betuwe Dagbesteding is harmonie: vertrouwde gezichten iedere dag weer. Samen leven, samen werken en samen plezier maken. Heel persoonlijk en met ruimte voor eigen initiatief.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Dagbesteding in de regio


Dagbesteding en werk

Wil jij bij de Betuwe Dagbesteding werken? Dat kunnen we ons goed voorstellen. De fijne deelnemers, prachtige locaties en het afwisselende werk zorgen ervoor dat het werken iedere dag weer op een unieke manier wordt beloond.

Werk dat bij je past

Heb je nog vragen?

De Betuwe Dagbesteding kan voor jou een werkplek zijn waar jij je kunt zijn wie je bent. Een plek waar jij je prettig voelt en dat kunt doen waar jij goed in bent. Samen met de begeleiders zorgen we voor een veilige omgeving waar jij kunt leren en groeien.

Kom kijken en zie op welke mooie locaties jij zou kunnen komen te werken.   

De Betuwe Dagbesteding heeft een gevarieerd aanbod van werk. Er zit altijd wel wat tussen dat je leuk vindt. We hebben werkzaamheden op een boerderij, lunch room, zorgcentrum, creatief atelier, drukkerij, winkel en ga zo maar door. Binnen de mogelijkheden van je kunnen, kun je gaan doen wat je wilt. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden is het mogelijk om op elke locatie een paar dagen te gaan werken. Zo maak jij een bewuste keuze. Plezier in het werk, is namelijk het allerbelangrijkste.