Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Begeleiding afgestemd op jou

Persoonlijke begeleiding

de Betuwe Dagbesteding helpt je aan een plezierige leer- en werkplek. Zodat jij een waardevolle invulling van je dag krijgt. Je krijgt alle hulp en zorg die je nodig hebt. Samen kom je namelijk verder. Bovendien werk je samen met collega’s op je eigen tempo en niveau. Heb je iets nog nooit gedaan? Geen probleem, wij zorgen voor de juiste begeleiding en opleiding.

Home de Betuwe Dagbesteding Begeleiding afgestemd op jou

Jij bent wie je bent. En dat is goed. Zelfs met een beperking of op leeftijd ben je tot veel in staat. Misschien wel meer dan je zelf denkt. 

Dagbesteding in de regio


Dagbesteding en werk

Wil jij bij de Betuwe Dagbesteding werken? Dat kunnen we ons goed voorstellen. De fijne deelnemers, prachtige locaties en het afwisselende werk zorgen ervoor dat het werken iedere dag weer op een unieke manier wordt beloond.

Werk dat bij je past

Heb je nog vragen?

De Betuwe Dagbesteding kan voor jou een werkplek zijn waar jij je kunt zijn wie je bent. Een plek waar jij je prettig voelt en dat kunt doen waar jij goed in bent. Samen met de begeleiders zorgen we voor een veilige omgeving waar jij kunt leren en groeien.

Kom kijken en zie op welke mooie locaties jij zou kunnen komen te werken.   

De Betuwe Dagbesteding heeft een gevarieerd aanbod van werk. Er zit altijd wel wat tussen dat je leuk vindt. We hebben werkzaamheden op een boerderij, lunch room, zorgcentrum, creatief atelier, drukkerij, winkel en ga zo maar door. Binnen de mogelijkheden van je kunnen, kun je gaan doen wat je wilt. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden is het mogelijk om op elke locatie een paar dagen te gaan werken. Zo maak jij een bewuste keuze. Plezier in het werk, is namelijk het allerbelangrijkste.