Informatiebrief Coronavirus Lees verder

de Betuwe Dagbesteding

Wil jij bij de Betuwe Dagbesteding werken? Dat kunnen we ons goed voorstellen. De fijne deelnemers, prachtige locaties en het afwisselende werk zorgen ervoor dat het werken iedere dag weer op een unieke manier wordt beloond.

Home de Betuwe Dagbesteding

Dagbesteding en werk voor (jong) volwassenen

Het creëren van gezellige en vrolijke locaties waar je tegelijkertijd geborgenheid en structuur ervaart, dat is waar de Betuwe Dagbesteding goed in is. In een dergelijke omgeving komen jouw mogelijkheden en talenten het best tot hun recht. Je kunt je ontwikkelen, maar vooral ook gewoon jezelf zijn. 

de Betuwe Dagbesteding biedt een gevarieerd aanbod aan dagbesteding. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de repro (een kleine drukkerij), een boerderij, het atelier, de werkplaats of de mobiele groenvoorziening. Alle projecten hebben hun eigen identiteit zodat zo goed als iedereen wel een geschikte plek bij ons kan vinden.

Op de locaties werken we met verschillende deelnemers samen. Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeften. De een houdt van drukte en de andere van rust. Juist deze diversiteit zorgt veelal voor een leerzame omgeving en een positieve sfeer. Toch is het voor sommige deelnemers wel eens fijn wanneer je je even kunt afzonderen.​​ Daarom bevinden zich op iedere locatie stille werkplekken. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

De Betuwe Dagbesteding kan voor jou een werkplek zijn waar jij je kunt zijn wie je bent. Een plek waar jij je prettig voelt en dat kunt doen waar jij goed in bent. Samen met de begeleiders zorgen we voor een veilige omgeving waar jij kunt leren en groeien.

Kom kijken en zie op welke mooie locaties jij zou kunnen komen te werken.   

De Betuwe Dagbesteding heeft een gevarieerd aanbod van werk. Er zit altijd wel wat tussen dat je leuk vindt. We hebben werkzaamheden op een boerderij, lunch room, zorgcentrum, creatief atelier, drukkerij, winkel en ga zo maar door. Binnen de mogelijkheden van je kunnen, kun je gaan doen wat je wilt. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden is het mogelijk om op elke locatie een paar dagen te gaan werken. Zo maak jij een bewuste keuze. Plezier in het werk, is namelijk het allerbelangrijkste.