Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Zorgboerderij Gendt dagbesteding

Home Dagbestedingslocaties Locaties Zorgboerderij Gendt
Een pareltje van De Betuwe Dagbesteding is Zorgboerderij Gendt. Op deze mooie boerderij hebben we verschillende dierenverblijven, een moestuin en in een moderne hooizolder een vergaderlocatie. Er lopen schapen, varkens, ezels en kippen rond te scharrelen.

Wat kan ik doen bij Zorgboerderij Gendt?

De dieren hebben veel ruimte en de verblijven zijn goed onderhouden. De hooizolder is een modern nagebouwde hooizolder met een kantine, algemene verblijfsruimte en vergaderruimte. In de moestuin kweken we verschillende soorten groenten. Ook vind je notenbomen op het terrein. Je kunt hier een grote diversiteit aan werkzaamheden uitvoeren. Te alle tijden onder het toeziend oog en met hulp van begeleiders.

Dieren verzorgen

Onze boerderijdieren hebben dagelijkse verzorging nodig. Denk daarbij aan voederen, verblijven uitmesten en vacht borstelen. Natuurlijk is er ook tijd om te knuffelen. Jij mag de dieren de aandacht geven die ze nodig hebben.

Onderhoud aan erf, verblijven en hekwerken

Het terrein waarop de zorgboerderij zich bevindt, is keurig aangelegd. Dat willen we zo houden. Gezamenlijk voer je onderhoud uit aan hekwerken, het erf en de dierenverblijven. Je doet het schilderwerk en herstelt eventuele mankementen. Met jouw inspanningen is het erf een visitekaartje voor bezoekers.

Bijhouden van de moestuin

We kweken onze eigen groenten en fruit op zorgboerderij Gendt. Je leert over de verschillende gewassen en het verzorgen van de moestuin.

Verkopen groenten en fruit

Het fruit dat we telen en de groenten die we opkweken verkopen we aan de weg. Het is ontzettend leuk om datgene dat jij tot groei hebt gebracht aan de man te brengen. Het belandt weer bij iemand op z’n bord.

Vergaderruimte De Hooizolder

De Hooizolder is ons onderkomen. De bovenste verdieping gaan we in de toekomst verhuren voor vergaderingen.

Zorgboerderij Gendt is een schitterend gelegen tussen de landerijen. Het is een plek vol inspiratie en rust. Niet alleen voor jou maar ook voor bezoekers. Regelmatig ontvangen we hier groepen die meer willen weten over De Betuwe dagbesteding. Je krijgt bij zorgboerderij Gendt alle ruimte om te zijn wie je bent. Je kunt de werkzaamheden op je eigen tempo uitvoeren. Er valt veel te leren. Van dierenverzorging, gewaskennis tot tractor rijden. Je kunt stappen zetten in de aard van de werkzaamheden die je uitvoert. Heb je geen ervaring? Geen enkel probleem. Je leert hier wat nodig is. Een dagje meedraaien? Neem gerust contact op.

Werkzaamheden

  • Dieren verzorgen
  • Tractor rijden
  • Fruit en groente telen
  • Onderhouden moestuin
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Fruit en groente verkopen aan de weg
  • Gasten ontvangen in de vergaderlocatie
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Overtuigd? Werken bij de Betuwe Dagbesteding?

Je kunt jezelf of een cliënt direct via de website aanmelden. Vul het formulier zo volledig mogelijk zodat wij de aanvraag direct in gang kunnen zetten. Wij nemen de aanmelding binnen drie weken in behandeling en nemen dan contact met je op.

Aanmelden