Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Onderweg dagbesteding

Home Dagbestedingslocaties Locaties Onderweg
Bomen en planten zijn belangrijk voor onze leefomgeving. Behoud is daarom essentieel. Echter heeft het groen wel onderhoud nodig. Een verwaarloosde tuin ziet er niet appetijtelijk uit. Werken in de tuin is leuk, omdat je direct eer van je werk hebt. Een aangeharkte border, een gesnoeide boom, gemaaid gras: een groenstrook knapt er direct van op. Bovendien ben je lekker in de buitenlucht. De werkzaamheden zijn divers. Wij verzorgen het groen bij onze dagbestedingslocaties, bedrijven en particulieren. Deze dagbestedingslocatie van De Betuwe Dagbesteding heet niet voor niets Onderweg. Je bent namelijk de hele dag onderweg naar verschillende tuinen om te onderhouden.

Wat kan ik doen bij Onderweg?

Schoffelen

Een luchtige grond kan voldoende vocht opnemen om planten te voeden. Schoffelen zorgt ervoor dat de bodem los blijft. Daarnaast schoffel je gelijktijdig onkruid weg. Hiermee voorkom je dat onkruid door kan groeien.

Snoeien

Bomen, struiken en planten dienen periodiek gesnoeid te worden om vorm te blijven houden. Je verwijderd dode takken en haalt scheuten weg.

Onkruid verwijderen

Onkruid woekert in een tuin en geeft een verwaarloosde aanblik. Daarom halen we dat weg. Weet je het verschil niet tussen plant en onkruid? Dat leren we je vanzelfsprekend.

Maaien

Niets ruikt lekkerder dan vers gemaaid gras. En jij mag hiervoor zorgen. We hebben handmaaiers maar ook zitmaaiers. Een aansprekende klus om te klaren.

Onderhoudswerkzaamheden

Het repareren van een hekje, het recht leggen van tegels of het herstellen van tuinmeubilair. Al dit soort voorkomende werkzaamheden voeren we samen uit.

Vegen

Een keurig schoongeveegde stoep maakt een tuin af. Wij zorgen ervoor.

  • Werkzaamheden
  • Aanplanten
  • Snoeien
  • Maaien
  • Onkruid verwijderen
  • Vegen
  • Kleine onderhoudswerkzaamheden
  • Schoffelen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Vind je het leuk om praktisch bezig te zijn in de natuur?

Dan is dit echt iets voor jou. De werkzaamheden zijn afwisselend en je leert alles over planten, bomen en struiken. Je kunt zelfs officiële diploma’s halen. Je werkt zelfstandig of samen met andere collega’s. Jij krijgt alle zorg en aandacht die nodig is om jou een aangename werkdag te bezorgen. Elke dag is weer anders. Niet alleen door de tuin waarin je werkt, maar ook door het weer.

Meer weten?