Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Dubbeldruk dagbesteding

Home Dagbestedingslocaties Locaties Dubbeldruk
Dubbeldruk is de leukste winkel die er is in het bruisende Huissen. We verkopen namelijk producten die onze deelnemers samen gemaakt hebben. Bij Dubbeldruk of op één van de andere dagbestedingslocaties.

Dubbeldruk Is een winkel en drukkerij in één. In het reprogedeelte van de drukkerij maak je ontwerpen die we af gaan drukken op kleding, tassen en mokken. Ook bedrukken we kalenders en kaarten.

Wat kan ik doen bij Dubbeldruk?

Ontwerp en bedrukken kleding, kaarten en meer

Je maakt een ontwerp in de computerprogramma’s Indesign, Illustrator of Photoshop. Vervolgens druk je het ontwerp af op kleding, mokken, tassen, kalenders of kaarten. Ook kan het zijn dat je een flyer of visitekaartje mag ontwerpen en bedrukken. We hebben hiervoor de meest moderne printer staan. Daarmee kun je te gekke dingen creëren. Ook hebben we kopieerwerk te doen. Je werk in alle rust aan de ontwerpen in samenspraak met de opdrachtgever. Je kunt dus echt creatief bezig zijn. Weet je niet hoe alle apparatuur en programma’s werken? Geen zorgen, je bent hier om te leren. We leren je stap voor stap alles wat bij de reprowerkzaamheden komt kijken. Dubbeldruk is daarom een plek bij uitstek voor ontwikkeling. Zowel op vaktechnisch als persoonlijk vlak.

Verkopen en winkelwerkzaamheden

In de winkel van Dubbeldruk verkopen we allereerst promotioneel drukwerk dat we in de bijbehorende reproruimte produceren. Denk daarbij aan tassen, mokken en kleding. Daarnaast verkopen we houten speelgoed en hippe kinderkleding. Ook dit textiel kunnen we bedrukken met een kekke tekst en/of afbeelding. Jij mag hier over meedenken. Een kraamcadeautje wordt heel persoonlijk met een eigen tekst erop. Verder verkopen we producten die onze deelnemers op de andere dagbestedingslocaties van De Betuwe Dagbesteding gemaakt hebben. Van Uit de kunst verhandelen we onder meer schilderijen, beschilderde tafeltjes, stoeltjes, theedozen en ballonnenkransen. Maar ook bestellingen voor Nellie’s appeltaart van Grand café Barend en in het seizoen de kersen uit de tuin van de zorgboerderij Angeren vinden gretig aftrek.

Wil je aan de slag bij Dubbeldruk, dan krijg je uitgebreid een intake en een proefperiode om te kijken wat bij je zijn en kunnen past. Er zijn hier veel doorgroeimogelijkheid vanwege de aard van de werkzaamheden. Belangrijk is dat je het leuk vindt om met mensen om te gaan.

Dubbeldruk is telefonisch te bereiken op: 026-711 3816

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Overtuigd? Werken bij de Betuwe Dagbesteding?

Je kunt jezelf of een cliënt direct via de website aanmelden. Vul het formulier zo volledig mogelijk zodat wij de aanvraag direct in gang kunnen zetten. Wij nemen de aanmelding binnen drie weken in behandeling en nemen dan contact met je op.

Aanmelden