Informatiebrief Coronavirus Lees verder

Dagbesteding gericht op jou

Jij mag er zijn. Je bent tot meer in staat dan je denkt. Zelfs als je een beperking hebt. Wij gaan je daarbij helpen. Samen kom je namelijk verder. de Betuwe Dagbesteding biedt een waardevolle invulling van de dag met aansprekende leer- en werkplekken. Plezier in wat je doet, is het allerbelangrijkste.

Home Dagbesteding gericht op jou

Dagbesteding

Omdat onze locaties voor dagbesteding uiterst gevarieerd zijn, is er altijd wel iets dat je aanspreekt. Je werkt en leert op je eigen niveau en tempo. En krijgt daarbij ondersteuning en ruimte die daarbij nodig is.

Samen met een team collega’s en begeleiders ga je aan de slag. Hierdoor ben je dus nooit alleen. Sterker nog, dat maakt de dagbesteding leuk en gezellig. Heb je echter behoefte aan stilte, dan hebben we eveneens stiltewerkplekken. Het leven bestaat uit meer dan werk, daarom bieden we tot slot ook aansprekende vrijetijdsbestedingen en organiseren regelmatig iets.

de Betuwe Dagbesteding

Bij de Betuwe Dagbesteding mag iedereen meedoen. Ook jij bent waardevol in de maatschappij. Ondanks een fysieke of geestelijke beperking. Of omdat je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Of tot slot omdat je gepensioneerd bent. We spreken daarom niet van cliënten, maar van deelnemers. Iedereen mag meedoen. We bieden een gevarieerd aanbod aan leer- en werkplekken in Arnhem en omgeving. Denk daarbij aan horeca, dierenverzorging, boerderijwerkzaamheden, groenvoorziening, winkel of repro. Eigenlijk kun je worden wat je wilt, binnen de grenzen van je kunnen. Via een uitgebreide screening brengen we je mogelijkheden in kaart. Via een snuffelstage kun je bij onze verschillende locaties ervaren wat je aanspreekt. Zo nodig krijg je een opleiding. Een professioneel team van verschillende expert begeleiden je.

Begeleiding afgestemd op jou

Jij bent voor ons het belangrijkste en verdient alle aandacht. Wij zijn ons ervan bewust dat je het niet altijd alleen kunt. de Betuwe Dagbesteding heeft een team van zorgprofessionals met verschillende expertise. Zij zet haar kennis en expertise in om jou de beste hulp, begeleiding en ondersteuning te bieden. Iedereen is anders. Jij dus ook. De zorg die je krijgt, is dus afgestemd op jouw behoefte. We werken hierbij samen met jouw familie, eventueel gezinshuis, begeleiders van begeleid wonen, zorgorganisaties en andere betrokkenen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlAlbero is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Heb je nog vragen?

De Betuwe Dagbesteding kan voor jou een werkplek zijn waar jij je kunt zijn wie je bent. Een plek waar jij je prettig voelt en dat kunt doen waar jij goed in bent. Samen met de begeleiders zorgen we voor een veilige omgeving waar jij kunt leren en groeien.

Kom kijken en zie op welke mooie locaties jij zou kunnen komen te werken.   

De Betuwe Dagbesteding heeft een gevarieerd aanbod van werk. Er zit altijd wel wat tussen dat je leuk vindt. We hebben werkzaamheden op een boerderij, lunch room, zorgcentrum, creatief atelier, drukkerij, winkel en ga zo maar door. Binnen de mogelijkheden van je kunnen, kun je gaan doen wat je wilt. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden is het mogelijk om op elke locatie een paar dagen te gaan werken. Zo maak jij een bewuste keuze. Plezier in het werk, is namelijk het allerbelangrijkste.